Kontakt

  Kontakt / Företagsinfo 

Kalendarium

Vi finns att nå på mailen info@brenne.se alternativt på telefonnummer

0734-13 26 60 eller 0734-13 26 59.

Vi finns belägna i Lekvad i Berghem som är en del av Marks kommun mitt emellan Borås och Varberg.

Adress: Lekvad Skogsdal 11, 511 96 Berghem

Öppettider 2019 kommer innan 1/4 - 2019


Nedan ser ni också om vi redan har aktiviteter bokade just det datum ni undrar över. Det går alltid att kontakta oss för att dubbelkolla om vad vi gör eller vart vi är just det datumet.


Större sällskap som kommer med buss, kontakta oss innan. Bussparkering finns.

Vi är ett litet företag som vill erbjuda nya spännande saker hela tiden därför är mycket av vår produktion i väldigt små serier ibland bara i ett exemplar då främst de skulpturer som tillverkas.

 

Samma sak gäller de växter vi erbjuder till försäljning, en del kommer från våran egen trädgård men en del är inköpta från utvalda leverantörer och sortimentet ändras från år till år beroende på vad vi hittar som vi känner skulle vara intressanta för våran egen del och för våra kunder. Vi spanar hela tiden efter nya spännande växter och faktiskt fina arvesorter också. Håll koll på vår sortimentslista som läggs ut varje vår. Liten reservation mot att vi har sålt slut då vi ofta får hem mindra partier av de där riktiga godbitarna men vi brukar oftast ha något som passar.

 

Utöver keramik och växter erbjuder vi även att designa trädgårdar, håller föredrag och kurser. När det gäller keramik så går det att beställa custom-made som designas av oss tillsammans med kunden.

 

Prisbilden är trots detta lägre än på många andra håll då vi inte har kostnader för externa lokaler mm så ett besök ut till oss är väl värt mödan och värt att jämföra.

 

Tycker du dessutom om vår omgivning rekommenderar vi er att sitta ner en stund och njuta av fika som ni kan köpa hos oss eller om ni vill ta med själva går detta också bra.

 

Då vår trädgård fortfarande är relativt ung finns det all anledning att komma på återbesök då nya projekt blir till med jämna mellanrum.

 

Öppentider, ja här skulle vi önska att vi hade fler dagar att erbjuda och tanken är att i framtiden även kunna erbjuda även en dag på helgen. Skulle det dock vara så att ni vill komma under helgen så hör av er innan så ska vi se om vi kan lösa det till det bästa för er alla.

 

Företaget har F-skatt och är momsregistrerat samt innehar skatteverkets "svarta låda" till butikskassan.

 

Varmt välkomna ut till Nyhagens Trädgård som driftas och sköts om av Sara Brenne Artwork and Garden.