Keramik

 Keramik och trädgårdskurser

Här kan du se en liten del av vår produktion, är du intresserad av att köpa keramik från oss håll utkik på vår startsida för öppen trädgårdsdatum samt ev. evenemang där vi deltar.

Alla föremål är handgjorda i vår verkstad och därför unika. Materialet är stengods.

 

Om du vill ha ett unikt föremål till din trädgård, eller kanske en skylt till din verksamhet, så kan jag göra stengods mosaiker, skyltar och liknande utifrån dina önskemål!

Kontakta oss med förfrågningar, givetvis kan vi lämna en offert.

Maila era förfrågningar till infoatbrenne.se eller ring oss. 

 

Vi erbjuder även kurser av olika slag.

  • Från hösten 2019 kommer vi äntligen kunna erbjuda kurser i keramik, skulpturering och gör dina egna      föremål till din trädgård. Mer information kommer under året. 
  • Intresserad av att ha en trädgårdskurs i din egen trädgård där hemma? Vi erbjuder en halvdag i din trädgård där vi går igenom skötsel av befintliga växter, råd, förslag till ändringar mm. Hör av er om ni vill ha mer information.
  • Föredrag. Är ni en förening eller sällskap som vill ha ett föredrag? Kontakta oss så berättar vi mer. Vi kommer även att kunna erbjuda föredrag hos oss på sikt.
  • För företag som vill komma ifrån vardagsmiljön och ha hel- eller halvdagskonferns kan boka från hösten 2019 vår lokal. Lämplig upp till 15 personer.